Īpaša labdarības nodarbība ziemas saulgriežos – 108 walking yoga | Nava Yoga

Īpaša labdarības nodarbība ziemas saulgriežos – 108 walking yoga

09.12.2016

18. decembrī, Rīgā, Mežaparkā Labo Sajūtu Laboratorijas komanda rīko īpašu labdarības jogas nodarbību, lai palīdzētu dzīvnieku patversmes „Ulubele” iemītniekiem.

Jau 6 gadus Labo Sajūtu Laboratorija ziemas un vasaras saulgriežu laikā rīko labdarības pasākumu, lai sniegtu palīdzīgu roku tiem, kam tā ir ļoti vajadzīga. Līdz šim saulgriežu laikā tika veikti 108 Saules Sveicieni dažādas versijās un modifikācijās, kurus vadīja Labo Sajūtu Laboratorijas jogas pasniedzēji, taču šogad, ziemas saulgriežu pasākuma koncepts būs mazliet citādāks, jo 108 Saules Sveicienu vietā būs 108 minūšu soļošanas nodarbība ar jogas elementiem. Pasākuma organizatore Ilvita Kļaviņa atzīst, ka šogad ir vēlme cilvēkus aizvest pie dabas, ļaut viņiem sajust spēku un enerģiju, ko sniedz mežs.

Kā zināms, (un ir pat zinātniski pierādīts), mežam piemīt īpaša smarža, kas iedarbojas uz cilvēku kā nomierinoša aromterapija, kas palīdz cīnīties ar satraukumu, nomierina ķermeni, normalizē asinsspiedienu un uzlabo imunitāti. Īpaši spēcīga dabas enerģija kļūst tieši saulgriežu laikā, tāpēc tā vietā, lai cīnītos ar dāvanu un iepirkumu sarakstiem lielveikalā, ir vērts bagātināt sevi ar dabas enerģiju, papildināt savas dzīvības spēka rezerves, dziedināties un smelties pozitīvisma lādiņu, lai pietiktu spēka vecā gada pavadīšanai un jaunā gada sagaidīšanai.

Jau otro gadu Labo Sajūtu Laboratorija sadarbojas ar dzīvnieku patversmi „Ulubele”, ar kuru studijas meitenēm izveidojusies īpaša saikne. Tieši tāpēc, redzot, cik daudz līdzekļu nepieciešams patversmes uzturēšanai, un dzīvnieku labsajūtas nodrošināšanai, visus labdarības pasākumā iegūtos līdzekļus ziedo tieši „Ulubeles” dzīvnieku uzturēšanai. Jāpiebilst, ka šis 18.decembra soļošanas treniņš nav vienīgā iespēja, kā arī mēs varam palīdzēt. Studijas telpās atrodas īpaša ziedojumu kaste, kurā ikviens, savu iespēju robežās, var atstāt savu ziedojumu. Tāpat, studijā šomēnes regulāri notiek arī citas labdarības jogas nodarbības, kur iegūti līdzekļi visi tiek ziedoti dzīvnieku patversmei.

Soļošana ir fiziskā nodarbe, kas ir piemērota ikvienam, tāpēc dodoties uz Mežaparku droši varat līdzi ņemt ne tikai savu ģimeni, draugus, radus, bet arī savus četrkājainos draugus. Atceraties, ka tieši apkārtējie cilvēki jeb mūsu kompānija ir tas, kas nosaka, cik iedvesmojošs un dziedinošs būs šis saulgriežu laiks, tāpēc neaizmirstam līdzi paņemt cilvēkus, kas mūs iedvesmo, kā arī tos, kam šobrīd ļoti nepieciešama iedvesma no apkārtējiem.

Manuprāt, šis pasākums ir lielisks ne tikai ar to, ka sniedz mums iespēju palīdzēt tiem, kam tas ļoti vajadzīgs, bet arī ļauj uz brīdī aiziet prom no lielpilsētas steigas, lai kopā ar ģimeni un draugiem ieelpotu meža dvašu, un atjaunotos jaunai dzīvei.

SVARĪGI ZINĀT:

  • Visi ziedojumi (sākot no 10 eiro)  tiks nodoti dzīvnieku patversmei „Ulubele”.
  • Pulcēšanās notiek pie Zoodārza/ restorāna „Dabamamma” Mežaparkā no 9.30. Organizatori būs parūpējušies par vietu, kura varēsiet atstāt mantas.
  • Sākums 10:00 un nodarbību, kā ierasts, vadīs Labo Sajūtu Laboratorijas pasniedzēji.
  • Ģērbieties silti, velciet ērtus apavus, ja vēlaties, ņemiet līdzi savas nūjošanas nūjas.
  • Uz vietas būs pieejama karsta tēja, un pēc pastaigas jūs sagaidīs garda zupa no EcoCatering.
  • Ja nevari piedalīties nodarbībā, atstāj savu ziedojumu īpašajā ziedojumu kastē, studijas telpās.
  • Par citām labdarības jogas nodarbībām vari uzzināt Labo Sajūtu Laboratorijas mājas lapā.

Neaizmirsti pieteikt savu dalību personīgi vai zvanot/rakstot uz studiju!

Lai priecīgi un sirsnīgi svētki!

Kristīne Somere, Slow Life

Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanas noteikumiem
Piekrītu