5 lieliskas idejas labo sajūtu dāvanām svētkos | Nava Yoga

5 lieliskas idejas labo sajūtu dāvanām svētkos

06.12.2016

Galvassāpes var radīt tuvojošais svētku laiks, dāvanu iegāde, laika trūkums. Nesatraucies pirms laika! Plāno jau tagad saviem tuvajiem labo sajūtu dāvanas, kas paliks atmiņā ar savu labestību, siltumu un rūpēm, iespējams, pat spēs mainīt attieksmi attiecībā uz sevi un pievērsīs jaunām aktivitātēm.

5 lieliskas labo sajūtu dāvanas, kas atrodamas vietā, kur par Taviem mīļajiem parūpēsies un gādās profesionāli sajūtu meistari - Labo Sajūtu Laboratorijā:

1. Jogas, meditācijas vai ārstnieciskās vingrošanas nodarbība. Varbūt derēs mammai un tētim?

Dažādākie jogas veidi, kuros patverties no ikdienas steigas, sajust sevi no matu galiņiem līdz papēžiem, gūt mieru, paplašināt un trennēt elpu, stiprināt ķermeņa balstu - muguru. Ne mazāk svarīga sevis apzināšanās un koncentrēšanās spēju palielināšana meditāciju nodarbībās. Savukārt ārstnieciskā vingrošana kā rehabilitācija pēc traumas vai arī fizisku aktivitāšu uzsākšanas sākuma posms, izmantojot fizioterapijas elementus. Varbūt tieši Tava dāvana var pamudināt piepildīt kādu sapni - kļūt veselai/am!

2. Izzināt sevi un Pasauli sev apkārt. Varbūt māsai un brālim?

Jaunas zināšanas vienmēr noder, ļauj raudzīties no dažādiem skatu punktiem un bagātina. Uzdāvini semināru, skaņu meditāciju, iesācēju vai apzināšanās kursu! Mūsu īpašajos pasākumos, iespējams, dāvanas saņēmējs/a varēs atrast atbildes uz seniem jautājumiem vai arī izmēģināt ko jaunu un jau sen gribētu. Piemēram, Hatha jogas kurss iesācējiem ar Dainu Liepiņu ir lielisks veids kā spert pirmos soļus jogas praksē.

3. Ārstnieciskā vai visa ķermeņa klasiskā masāža, pretcelulīta masāža, muguras vai sejas masāža ar Gua-Sha plāksnītēm. Omītei varētu ļoti patikt!

Masāža ir kā silts, nomierinošs un ārstniecisks pieskāriens, kas dziedē un nomierina. Šāda dāvana parāda Tavas rūpes un labo nodomu attiecībā uz dāvanas saņēmēju. Zinām, ka mūsu piedāvājums ir ļoti liels, bet neuztraucies, palīdzēsim atrast atbilstošāko masāžu, paskaidrosim iedarbību un labumus, ko dod ķermenim.

4. Individuālā Geštalta terapija. Uzlabot izpratni par sevi - draudzenei!

Varbūt Tavas dāvanas saņēmēja/s netiek galā ar kādām iekšējās problēmām, pagātni, viņu pavada skumjas un liekas, ka dzīvē nenotiek attīstība. Šī dāvana ir drosmīga, jo ne katrs spēs novērtēt un paskatīties uz sevi no malas, analizēt un iedziļināties savās problēmās. Taču paši stiprākie spēs izprast Tavu labo nodomu un atbalstu. Uzdrīksties un varbūt tieši Tu spēsi palīdzēt kādam savam mīļajam.

5. Dāvana tiem, kas tver dzīvē visu interesanto un jauno - Ājurvēdas masāža. Varbūt tantei - dzīves baudītājai?

Sāksim ar to, ka šīs masāžas veic Indiešu masieri, kas ar savu enerģiju vien ir citādāki kā mēs, taču tieši tāpēc tas jau ir spēcinoši, ka noris neredzama enerģijas apmaiņa. Ājurvēdas masāžas silda visu ķermeni, tiek pamatīgi izmantota eļļa, ķermenis kūst mierā. Tieši šajā ziemas aukstajā laikā eļļa pabaros visu ķermeni, āda kļūst maiga un pabarota. Dzīves baudītājiem kādreiz ir jāatpūšas!

P.S. Dāvanu karti vari iegādāties elektroniski (http://navayoga.lv/lv/veikals/davanu-karte) vai arī pie mums studijā. Ja nevari izvēlēties konkrētu mērķi, tad vari iegādāties to konkrētā vērtībā.

Lai mierpilni un gaiši,

Beatrise ❤

Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanas noteikumiem
Piekrītu