Nodarbību grafiks | Nava Yoga

Nodarbību grafiks

Iepriekšēja pieteikšanās uz jogas nodarbību ir obligāta! Reģistrācija uz nodarbību beidzas 2 stundas pirms tās sākuma.

Pieteikties, apjautāties par nodarbību laikiem, veidiem un pasniedzējiem vari arī zvanot - 29330280 (studija) un 29160686 (studijas vadītāja Katrīna).

Ja esat pieteicies/kusies uz nodarbību, bet nevarat ierasties, lūdzam informēt studijas administrāciju 2h pirms nodarbības sākuma, vai arī, ja esat pierakstījies/usies uz rīta nodarbību– pieraksts jāatceļ līdz plkst. 21:00 iepriekšējā vakarā! Neierašanās gadījumā, bez iepriekšēja brīdinājuma, klientiem ar abonementa karti tiks noņemta 1 apmeklējuma reize no abonementa/ vai 1 diena no neierobežotā apmeklējuma abonementa kartes.

Kad piesakies sistēmā, vārdu un uzvārdi raksti ar mīkstinājuma zīmēm, kā arī pievērs uzmanību, lai telefona numurs un e-pasta adrese ir ievadīti pareizi.

 

Pirmdiena

7:00 - Hatha joga (150min) - Aleksandrs Ņikitins
8:00 - Yin & Yang joga (60min) - Katrīna Viļumsone
10:00 - Yin joga (60min) - Laura Celmiņa
10:00 - Bērnu istaba (bezmaksas, ... - 7 gadi, 60min) - Katrīna Viļumsone
12:00 - Hatha joga (60min) - Daina Liepiņa
17:30 - Karstā joga (90min) - Daina Liepiņa
17:30 - Hatha joga (90min) - Laura Celmiņa
19:15 - Īpašie pasākumi (120min)
19.15 - Hatha jogas iesācēju kurss (90min) - Daina Liepiņa

Otrdiena

7:00 - Hatha joga (150min) - Aleksandrs Ņikitins
10:00 - Pilates joga (60min) - Anita Tauriņa
10:00 - Bērnu istaba (bezmaksas, ... - 7 gadi, 60min) - Katrīna Viļumsone
12:00 - Flow joga (60min) - Līva Jasmane
17:00 - Ārstnieciskā vingrošana pusaudžiem (60min) - Antra Bērziņa
17:30 - Hatha joga (90min) - Laura Celmiņa
17:30 - Meditāciju kurss iesācējiem (90min) - Ilze Pavasare
18:00 - Ārstnieciskā vingrošana (60min) - Antra Bērziņa
19:15 - Yin joga (90min) - Laura Celmiņa
19.15 - Ārstnieciskā joga (90min) - Ilvita Kļaviņa

Trešdiena

7:00 - Hatha joga (150min) - Aleksandrs Ņikitins
8:00 - Yin & Yang joga (60min) - Katrīna Viļumsone
10:00 - Hatha joga (60min) - Laura Celmiņa
10:00 - Bērnu istaba (bezmaksas, ... - 7 gadi, 60min) - Katrīna Viļumsone
12:00 - Yin joga (60min) - Daina Liepiņa
13:00 - Joga grūtniecēm (75min) - Ilvita Kļaviņa
17:30 - Karstā joga (90min) - Daina Liepiņa
17:30 - Joga grūtniecēm (75min) - Ilvita Kļaviņa
19:00 - Apzināšanās treniņa kurss (90min) - Ilze Pavasare
19.15 - Karstā joga (90min) - Daina Liepiņa

Ceturtdiena

7:00 - Hatha joga (150min) - Aleksandrs Ņikitins
10:00 - Pilates joga (60min) - Anita Tauriņa
10:00 - Bērnu istaba (bezmaksas, ... - 7 gadi, 60min) - Katrīna Viļumsone
12:00 - Flow joga (60min) - Līva Jasmane
17:30 - Karstā joga (90min) - Līva Jasmane
17:30 - Hatha joga (90min) - ...
19.15 - Yin joga (90min) - Līva Jasmane

Piektdiena

7:00 - Hatha joga (150min) - Aleksandrs Ņikitins
8:00 - Yin & Yang joga (60min) - Katrīna Viļumsone
12:00 - Pilates joga (60min) - Anita Tauriņa
13:00 - Joga grūtniecēm (75min) - Ilvita Kļaviņa

Sestdiena

9:00 - Ārstnieciskā vingrošana (60min) - Antra Bērziņa
10:00 - Karstā joga (90min) - ...
10:00 - Joga bērniem (60min) - Līva Jasmane

Svētdiena

19:00 - Karstā joga (90min) - Laura Celmiņa

Turpinot lietot šo vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanas noteikumiem
Piekrītu